Публікації

Mentors Law Firm was ranked in the top 3 companies in the litigation practice (Group 2), according to the Market Leaders ranking conducted by Yuridichna Gazeta. The ranking also marked Mentors Law Firm in three other essential practices...
14 грудня Верховна Рада ухвалила закон №5376, що визначить податкові умови для «Дія City». Президент підписав закон і він набере чинності у 2022 році. Ми розібрали про основне з нового закону. Резиденти «Дія City» Резидентство це право, а не обовʼязок, і компанії самостійно зможуть обирати...
Максим Попов, партнер Mentors Law Firm, виступив на Legal High School, де розповів про торговельні марки в рекламі, особливості реклами лікарських засобів, медичних виробів і алкогольної продукції.
Французький конгломерат LVMH відмовляється від придбання Tiffany&Co за $16,2 млрд. Спеціально для Vogue Ukraine Максим Попов пояснює, чому в позові немає нічого дивного, які зобов'язання взяли на себе LVMH та, що таке Material Adverse Effect, який міг вплинути на Tiffany&Co. Публікація доступна російською мовою.
Парламент в черговий раз намагається врегулювати орендні відносини під час карантину, тепер — завдяки закону про внесення змін до закону про Державний бюджет України. Максим Попов порівнює опублікований текст із законопроєктом та розповідає як це працюватиме на практиці. Стаття доступна російською мовою.
1 2 3

Нові публікації

Mentors: at the forefront of the market
31.01.2022
«Дія City»: Податки
20.12.2021
ТМ і об’єкти патентного права в рекламі. Особливості реклами лікарських препаратів
28.10.2020

Категорії